Velkommen til Kalundborg Svømmeklub sæson 2017/2018
Sæsonstarten nærmer sig den 4. september og i Kalundborg Svømmeklub glæder vi os til at starte op igen efter en lang sommerferie.
 
Stadig ledige hold
Vi har stadig ledige hold, som du kan tilmelde dig. Alt du skal gøre er at oprette en profil og tilmelde dig det hold som passer til dig. Har du spørgsmål kan du skrive en mail til holdadm@ksswim.dk eller spørge efter cheftræner Mikkel Hyldegaard Andersen, som underviser konkurrenceholdet i Kalundborg svømmeklub. 
 
DGI undervisningskoncept
Igen i år fortsætter vi vores samarbejde med DGI omkring udvikling af vores svømmeskole. Konceptet er det samme som de forrige år, men vi forsøger hele tiden at optimere undervisningen og skabe en endnu bedre oplevelse for vores medlemmer.
 
Svømmeundervisningen har gennem tiden udviklet sig meget og står i dag et sted, hvor fokus er på basale færdigheder og det som vi i svømmeklubben kalder for ”skills”. Set ude fra vil en stor del af undervisningen måske ligne leg, men legene/aktiviteterne har et svømmefagligt formål og fokus. 
 
De basale færdigheder som instruktørerne lægger vægt på er:
  • Bevægelse   (løbe i vand, skabe fremdrift med benene, hoppe, svømme de fire stilarter, sætte af fra kanten etc.)  
  • Vejrtrækning (kunne holde vejret, puste alt luft ud, dykke, svømme med en bestemt vejrtrækningsrytme etc.)
  • Balance           (flyde på maven, rygge, siden, genfinde balance efter at have hoppet, rotere om sig selv, holde kropsspænding)
  • Elementskift   (komme i vandet på forskellige måder, hovedspring, kravle over redskaber, startspring fra skammel, udspring etc.) 
 
Facebook og informationer
Giv vores Facebookside, ”Kalundborg svømmeklub”, et like hvor der igennem året bliver lagt informationer ud. Disse bliver også sendt ud på e-mail, som er tilknyttet jeres profil. Hold desuden øje med vores hjemmeside.
 
De bedste svømmehilsener og med håb om en fremragende sæson
På Kalundborg svømmeklubs vegne – instruktører, hjælpeinstruktører, bestyrelse, sponsorerer og frivillige
 
Cheftræner og holdadministrator 
Mikkel Hyldegaard Andersen
E-mail: holdadm@ksswim.dk                                      
_____________________________________________________________________         


 
 
 

Seneste nyt

Se flere nyheder

Banner