Så er der endelig opstart for alle hold i Kalundborg Svømmeklub

 

I uge 45 vil der være opstart for alle svømmeskolens hold i Kalundborghallernes lokaler. Kalundborg Svømmeklub har valgt at lave en lidt anderledes opstart i år på grund af situationen med svømmehallen, men også fordi vi mener, at det vil være en god opstart for børnene, at møde svømmekammeraterne og instruktørerne på landjorden, inden de alle hopper i vandet ugen efter. Børnene kan altså sige hej til instruktørerne og deres svømmekammerater, ligesom der vil være leg og uddeling af armbånd. Forældre har ligeledes mulighed for at snakke med instruktørerne, hvis der skulle være spørgsmål eller andet.

 

Er det mod forventning muligt at benytte svømmehallen allerede i uge 45, vil der i stedet være normal svømning på det tidspunkt, hvor man har tilmeldt sit barn. Dette vil dog blive meldt ud inden da.

 

Der vil op til uge 45 blive udsendt tider for, hvornår I skal møde ind i Kalundborghallernes lokaler, hvor instruktørerne vil tage imod jeres børn. Vi kunne desværre ikke få de samme tider, som vi har til den normale svømmeundervisning, man kan derfor også komme en af de andre dage i uge 45, hvis det passer bedre.

 

De almindelige svømmetider vil starte op i uge 46, og svømmesæsonen er ydermere rykket 4 uger frem dvs., at sæsonen kører til og med uge 25 i stedet for oprindeligt uge 21.

Bestyrelsen arbejder endvidere på, at kunne tilbyde svømning for medlemmer i uge 7, der er skolernes vinterferie, men dette er endnu ikke på plads, og I vil høre nærmere, hvis det lader sig gøre.

 

De bedste hilsner fra Kalundborg Svømmeklub