Er din virksomhed den nye sponsor for

Kalundborg Svømmeklub?

 Som sponsor har din virksomhed mulighed for at støtte den lokale svømmesport og dit firmanavn blive sat i forbindelse med en god og velfungerende klub, den sports-forening i Kalundborg Kommune med flest aktive medlemmer.

Kalundborg Svømmeklub har 3 afdelinger:

 
Svømmeskolen:
 
Svømmeklubben har en meget stor aktie i at lære Nordvestsjællands unge mennesker at svømme og begå sig sikkert i vandet. Hver sæson har klubben godt 7-800 børn, unge og voksne på flere end 30 undervisningshold. Det er klubbens egne unge tidligere og nuværende konkurrence-svømmere som står for undervisningen
 
Konkurrence-afdelingen:
 
Klubben har godt 40 unge svømmere fordelt på 4 konkurrencehold, K1, K2, K3 og talent-hold. Klubben har en fast-ansat træner på højt divisionsniveau og pt råder klubben over flere af landets bedste unge svømmere..
 
Synkro-afdeling:
 
Klubben har en mindre synkron afdeling, som træner i svømmehallens springbassin. Sykron-afdelingen har vundet flere Danske Mesterskaber de seneste 5 år.
 
 
Kommunikation:

Web: Svømmeklubben har en velbesøgt hjemmeside med pæne besøgstal. Hjemmesiden opdateres flere gange ugentligt med klub-info, hold-information, træningsplaner og information af social karakter. Derudover har klubben en Facebook-foreningsside med over 120 følgere..

Lokalt: I Kalundborg-Hallerne råder Kalundborg Svømmeklub over klublokale og info-tavle, i klublokalet vil klubbens sponsor med Brilliant-aftale have mulighed for eksponering.

Desuden reklameres med bannere/flag ved stævner og arrangementer og ved speak under egne stævner.

 

Din virksomhed tilbydes forskellige sponsorater:

 

Brilliant-, Guld-, Sølv- eller Bronze-Sponsoraftale med en aftalebinding på to år.

Sponsoraterne er beskrevet nedenfor, men har du andre forslag er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Synes du det lyder spændende og er du interesseret, Kontakt klubbens sponsoransvarlige Per Junge via junge@it.dk eller på tlf. 20852639.

 
Nedenstående skema kan hentes i PDF format HER 


<